Meny St-Elisabeth


Vårt ønske er å lage god mat for våre gjester som vil samles i lukkede lag i eksklusive lokaler. St-Elisabeth tilbereder og presenterer catering på bufet endten det er koldtbord, tapas eller varme gryter.

Bestillingen gjelder for min. 20 personer.

Bacalao Kr 305,-pp
Portugisisk klassiker med nordnorsk vri.
Serveres med foccacciabrød og smør
Lammegryte Kr 305,-pp
Kremet lammegryte serveres med ris, salat, foccacciabrød og smør
Biff Stroganof Kr 305,-pp
Gryterett serveres med ris, salat, foccacciabrød og smør
 
* * * * * *
Tapas a la 3 nonner Kr 385,-pp
Dette er en middels tapasbufet hvor innholdet varer etter sesong. Eksemp-
ler på retter: kyllingspyd med peanøttsaus, saltbakte poteter/råstekte pote-
ter/spanske kjøttboller, sashimi med pozusaus, vårruller, wraps med laks/ skinke, pai med bacon
og brokkoli, asparges med spekeskinke, melon, oster, pastasalat, spekrull-
lader, oliven, aioli, pesto, hvitløksdressing, foccacciabrød, mm
 
Koldt bord a la 3 nonner kr 335,-pp
Dette koldtbordet har et klassisk snitt over seg, og passer til enkel serve-
ring. Innholdet kan variere etter sesong. Eksempler på innhold: Roastbiff,
skinke, lammerull, wraps med laks /skinke, grillet kylling, røkt laks, gra-
vet laks med sennepssaus, eggerøre, potetsalat, spekemat, potetsalat, rød-
betsalat, waldorfsalat, flatbrød, flatbrød, foccacciabrød, aioli, mm
 
* * * * *
Dessert Kr 65,-pp
Hjemmelaget amerikansk ostekake
Serveres med bær collie
VarmEplekake
Serveres med vaniljeis
 
 * * * * * *
Drikke
Husets rødvin (0,75l) 398,-/ Husets øl (0,33l) 79,-/ minvann 36,-/ Kaffe kr 30,-




Nettside utviklet av: Fevaag Web Consulting