januar 11th, 2017

kurs i IKYA Healing – en enkel og kraftfull metode

Nå har du muligheten til å lære deg IKYA Healing™ som er en enkel og kraftfull healing metode.

Tid:
Level 1: er 11.-12.februar 2017 kl 10-16
Level 2: er 25.-26. februar 2017 kl 10-16

Sted: St-Elisabeth Hotell og Helsehus

Klikk her for link til FB event!

Klikk her for påmelding!

 

Litt om IKYA Healing™:

IKYA Healing™ er lett å lære, og samtidig en kraftfull metode for selvhelbredelse og selvutvikling. Opplev økt flyt og samhørighet, og bring helbredelse og velvære inn i alle deler av livet.IKYA Healing ™ vil gi deg de ultimate verktøyene for å koble deg sammen med naturens intelligente kjærlighet, slik at det kan bringe deg til et nytt nivå av fysisk, emosjonell, mental og spirituell helse.

IKYA Healing™ behandler deg og ditt liv som en sammenhengende virkelighet. Tanker, følelser, kropp og liv er frigitt til en tilstand av kjærlighet og helbredelse. Du kan oppnå indre ro og harmoni og et nivå av samhørighet som du aldri har opplevd før.

IKYA Healing™ legger til rette for økt balanse og harmoni på alle nivåer, slik at du kan føle deg mer sentrert, tilstede og levende. Hvis du opplever stress og uro i det daglige liv, vil du lettere finne fred og en dyp glede, med en følelse av jording. Metoden løser opp blokkeringer og lar din naturlige flyt bli gjenopprettet og opprettholdt.

IKYA Healing™ er en selvstendig metode innenfor IKYA metodikken. Metoden kan brukes av alle, og krever ingen spesielle forkunnskaper. IKYA Healing ™ kan trygt kombineres med alle medisinske og terapeutiske behandlinger og er også egnet for de som ønsker å ta en mer aktiv tilnærming til sine vanlige IKYA behandlinger.

I løpet av kurset, som går over to helger, vil du lære å løse opp blokkeringer og åpne opp for den naturlige flyten. Hvis du har et ønske om å jobbe med din egne utviking og ønsker en metode som er lett å lære, og samtidig gir kraftfulle resultater, kan
IKYA Healing ™ være akkurat det du leter etter.

Velkommen til IKYA Healing™

 

 


   
Nettside utviklet av: Fevaag Web Consulting