January 13th, 2017

MediYoga Kidz

Velkommen til nytt MediYoga Kidz kurs i Tromsø 

Kurset er egnet for foreldre, besteforeldre, pedagoger og assistender i barnehage og skole, helsepersonalle i somatiske og psykiatriske avdelinger, yogalærere og alle som ønsker å ha Yoga for barn.

Det var 15 fornøyde deltakere som fullførte første kurset i Tromsø i november. Lærere i barnehage og skole, yogalærere, helsepersonell ved barnepsykiatriske enheter med flere. Nå får du mulighet til et bli med på neste kurs. Etter bare én kursdag har du mange øvelser og tips for å kunne gjøre yoga med både barnehagebarn og skolebarn. For barn mellom 2 og 17 år.


Tid:
15.februar-17 / kl. 08:30-15:30
Sted: St-Elisabeth Hotell og Helsehus
Instruktør: Janette Kvanvik
Pris: 1750,-
Kursmateriell er inkludert, 1 håndbok og 3 CDer med yogaprogram for barn 2-6 år, 7-12 år og tenåringer.
Trykk her for påmelding !  

Spørsmål ? tel: 414 76 413


Hva kan du forvente på kurset:

Her får du svar på spørsmål som: Hvordan kan en 5-åring slappe av og ligge stille i 10 minutter? Og dessuten synes at det er herlig! Hvordan klarer en 12-åring å holde konsentrasjonen en hel dag på skolen?

Du får konkrete verktøy, råd, tips, fakta og yogaøvelser for å kunne bruke yoga som et redskap f.eks. i barnehagen eller i skolens hverdag. Yoga som styrker barns glede og selvfølelse. En pusteøvelse kan endre en hel dag.

Kurset holdes av spesialsykepleier, MediYoga lærer, barneyogalærer og MediYoga kidz lærer Janette Kvanvik. Hun har bred erfaring med barn med ulike utfordringer fra helsevesenet og har selv tre barn på 4, 6 og 7 år.

 

Vi går gjennom

– Hvordan fungerer yoga og hva er det som skjer i kroppen?

– Yoga og avslapping for barn i forskjellige aldersgrupper, 2-6 år, 7-12 år, 12-17 år

– Øvelser, tips og meditasjoner for de tre ulike aldersgruppene

– Yoga på stol i klasserommet

– Pusteøvelser

– Balanse, koordinasjon og motorikk

– Å finne en indre ro

– Tips og ideer til hvordan yoga kan brukes i hverdagen

Praktisk info
Kurset holdes på Barsel konferansesal. Ta med yogamatte/treningsmatte/underlag og pledd til avspenning. Lunch kan tas med eller kjøpes på café på St-Elisabeth eller en av de mange cafeene i nærheten.

mediyoga-kidz

 


   
Nettside utviklet av: Fevaag Web Consulting