september 12th, 2017

Mindfulness helgekurs med Ida Solhaug og Anne Grini

Mindfulness – eller oppmerksomt nærvær – handler om å hvile våkent i det som er til stede her og nå, med vennlighet. Vi oppøver evnen til å møte utfordrende situasjoner, følelser og tanker med anerkjennelse og en ikke-dømmende holdning. Slik kan vi åpne for mer ro, balanse og glede i livet.

Tid:
Første helgekurs: 6. – 8. oktober 2017
Andre helgekurs: 12.- 14. januar 2018
Begge samlingene går fredag fra kl 18-20, lørdag kl 10-15, søndag kl 10-14.

Pris for hver samling separat: kr 2 100,-
Kurset inkluderer et arbeidshefte og lydfiler med øvelser i mindfulness.

Sted: Kurset foregår på St. Elisabeth, Stille Rom, 3. etasje.
Vi serverer te, frukt og kaffe. Medbring egen lunsj.

Påmelding:

Kurset passer for:Kurset er åpent for nybegynnere og for folk som ønsker påfyll og inspirasjon inn i egen praksis.

Litt om kurset:
I løpet av de to helgene vil vi gjøre øvelser som styrker kontakten til kroppen og øker vår evne til å forankre oss i pusten. Vi vil arbeide med formelle øvelser (liggende, gående, bevegende og sittende meditasjoner) og uformelle øvelser, som omhandler hvordan vi kan kultivere og integrere nærvær og empati i hverdagen – i kontakt med oss selv og andre.

Deltar du på begge samlingene, får du et kurs som tilsvarer Mindfulness-Based Stress Reductions 8-ukers kurs. Slik kan du høste erfaring med praksis på egenhånd i mellom helgekursene, som kan bringes tilbake til gruppen i det andre helgekurset. Det er mulig å melde seg på kun det første helgekurset.

”Mindfulness handler om å være helt tilstede i livet – om å erfare den intense klarheten i hvert enkelt øyeblikk. Vi blir mer levende og vi får tilgang til våre egne kraftfulle indre ressurser, til innsikt, forvandling og helbredelse.” Jon Kabat-Zinn 

 


   
Nettside utviklet av: Fevaag Web Consulting