august 15th, 2017

Trening etter kreft med AKTIVinstruktør

Trening med AKTIVinstruktør er et nytt tilbud fra Naprapatdoktoren på St- Elisabeth. Tilbudet er for de som har avsluttet kreftbehandlingen. Er du usikker på hvordan du kan og skal trene etter kreftbehandling? Mangler du motivasjon til å være i fysisk aktivitet? Da kan trening med AKTIVinstruktør hjelpe deg igang.

 

Vi tilbyr både:

1: Gruppetrening med AKTIVinstruktør

Når: Torsdager, fra 24.08 til 28.09, kl 1330-1430
Hvor: Actic St. Elisabeth (trenger ikke å være medlem)
Pris: 1350 kroner
Påmelding: send en mail med navn, adresse og telefonnummer til risten@naprapatdoktoren.no . Merk mailen med “Gruppetrening”.

 

2: En-til-en trening med AKTIVinstruktør

Når: Etter avtale
Hvor: Actic St. Elisabeth (trenger ikke å være medlem)
Pris: “Startpakke”: 1350 kroner (inkluderer blant annet treningsprogram og 2 økter), se nettside for flere priser.
Påmelding: send en mail med navn, adresse og telefonnummer til risten@naprapatdoktoren.no . Merk mailen med “En-til-en trening”.

 

Litt om kurset:

Trening etter kreft med AKTIVinstruktør er et nytt tilbud på St- Elisabeth, med start i midten av august 2017. Tilbudet er for de som har hatt kreft og har avsluttet behandling. Etter både sykdom og behandling kan det være vanskelig å komme i gang med trening, det kan også være mye usikkerhet tilknyttet dette. Trening kan bidra til å øke fysisk form og energinivå, minske bivirkninger etter behandling og i tillegg minske risikoen for livsstilssykdommer. Med en AKTIVinstruktør ved din side får du veiledning, råd og motivasjon til å yte ditt beste og nå dine mål. Du har valget mellom gruppetrening og trening alene med instruktør.

Trykk her for mer informasjon!

 

Velkommen!

Risten Anne Grønmo
AKTIVinstruktør og naprapat

 


   
Nettside utviklet av: Fevaag Web Consulting