mai 24th, 2016

Ukens helsemedarbeider

Psykolog Mats Johannessen

mats johannessen

Ukens helsemedarbeider er Psykolog Mats Johannessen. Han har nylig flyttet sin virksomhet til St-Elisabeth, og vi ønsker han hjertelig velkommen til Mellomveien 50.

Mats Johannessen tilbyr private psykologtjenester på St-Elisabeth. Han tar imot klienter individuelt, i par, og tilbyr også veiledning og undervisning.

 

Psykodynamisk psykologi

Psykodynamisk psykologi representerer en stor del av hans grunnforståelse, men har også dokumenterte kunnskaper og erfaringer fra for eksempel kognitiv terapi. De siste årene har han opplevd det som inspirerende og meningsfullt å jobbe med utgangspunkt i terapiretningen ACT: Acceptance and Commitment Therapy, en såkalt tredjegenerasjons kognitiv terapimetode som på norsk kalles aksept og forpliktelsesterapi.

Mats er utdannet Cand.Psychol fra Københavns Universitet fra 2008, medlem av Norsk Psykologforening, og spesialist i klinisk voksenpsykologi fra 2015. Spesialiteten innebærer et femårig utdanningsforløp inkludert praksis fra ulike deler av psykisk helsevern. Mats har tidligere vært ansatt i UNN, Senter for psykisk helse Storslett (2007-2012) og i Finnmarkssykehuset (2012-16) og har fra 01.01.2016 hatt en bistilling på Finnmarkskollektivet i forhold til veiledning og fagutvikling.

 

logo mats johannessen

 

stelisabeth-small
For flere helsetjenester på St-Elisabeth; klikk her!


   
Nettside utviklet av: Fevaag Web Consulting