mai 11th, 2016

Ukens helsemedarbeider

Hege Hind i Allmenn Helseterapi Tromsø

hege hind

Hege Aaberg Hind representerer Allmenn Helseterapi som er nylig oppstartet og holder til på St-Elisabeth.

Allmenn Helseterapi gir et unikt tilbud i Tromsø, og tilbyr behandling innenfor akupunktur, soneterapi, akupressur, kraniosakralterapi, triggerpunkt massasje, whiplash/lockfoot terapi, og kopping. Videre tilbys ammeveiledning til kvinner som har startproblemer og diverse utfordringer innenfor ammingen i hele ammeperioden. Det er også mulig å få bistand til dette gjennom hjemmebesøk.

Hege har mange års helsefaglig erfaring innenfor ulike områder fra helsesektoren hvor hun blandt annet har vært ansatt UNN siden 1982.
De første årne ved Kirurgisk Avdeling og Røntgenavdeling(hjelpepleier).  Siden år 2000 har hun vært ansatt ved Føde-Barsel  Avdelingen, og ved Barsel Poliklinikk som barnepleier. Hun har tatt videreutdannelse i ammeveiledning-2007 (Høyskolen i Hedemark).  Spesialkompetansen  innenfor dette feltet benyttes bl.a som instruktør på ammeskoler i regi av bl.a Tromsø Kommune. Hege er også veileder i Newborn Behavioral Observations system (NBO), som er et opplæringsprogram i regi av Nasjonalt kompetansenettverk for sped-og småbarns psykiske helse.
I 2015 tok hun Grunnmedisin ( Høyskolen i Nord-Trøndelag), og i 2011-2014 Alternativ Terapeut utdannelse.

logo-allmenn-helseterapi

stelisabeth-small
For flere helsetjenester på St-Elisabeth; klikk her!


   
Nettside utviklet av: Fevaag Web Consulting