Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Hverdagslykke for kropp og sjel; Aquapuls

Vonde knær? Stive ledd? Da kan Aqua Puls være treningen for deg!
Actic St-Elisabeth har 4 timer i uka med Aquapuls. Oppstart 2. september

Aquapuls er en time som inneholder styrkeøvelser og som får opp pulsen, men fordelen er at belastningen på muskler og ledd er betraktelig mindre enn ved vanlig trening. Du får motstand i vannet, men vannet er samtidig veldig skånsom  mot kroppen. Varmen lindrer i tillegg støle og stive muskler og ledd. Medlemmer som har vært plaget med vonde knær, hofter, skuldre osv kan fortelle om stor bedring etter at de begynte å trene i vannet. Til og med medlemmer med astma har sagt at det er lettere for dem å være med på en aqua-puls enn noen annen form for trening.

«Aqua-puls har gitt meg livskvaliteten tilbake og troen på at jeg kan klare det meste her i livet. Men det er viktig å være tålmodig og ikke gi seg. Jeg springer nå ned trappene og er sterk og har god pust. Det kommer ikke av seg selv og jeg trener fortsatt 2 ganger pr uke. Jeg klarer masse i vann og er helt klar på at min fysikk aldri hadde vært det den er i dag uten Aqua-puls.»
(Aquapulser : 
Ann-Sofie Lund)

 

Her kan du lese hele historien fra en aktiv Aquapulser:

AQUA-PULS HVERDAGSLYKKE FOR KROPP OG SJEL

Høsten 2014 startet jeg på Aqua-puls. Da hadde jeg slitt med div plager i skuldre, hofter og ikke minst elendige knær. Jeg hadde da hatt en kneoperasjon og kunne ikke gå normalt i en trapp. Det hendte at jeg måtte rygge ned trappa fordi det var for smertefullt å bøye kneet. Jeg klarte ikke å finne en måte å trene på som ga minst mulig belastning og som samtidig styrket meg.

Så fikk jeg anledning til å prøve Aqua-puls. Deilig varmt vann, gode og varierte øvelser til musikk. Kondisjon og styrketrening med instruktør. Skal også sies at jeg ikke er så glad i å være i vann, men det føles trygt fra første stund. Jeg så fort at dette kunne jeg klare å gjennomføre 2 ganger pr uke.

Jeg hadde vondt i muskler jeg trodde jeg ikke hadde, slet med dårlig kondis og skjønte at dette kom til å ta tid. Men det var gøy å holde på, jeg gjorde så mye som jeg klarte og det varme vannet ble den beste smertelindringen.

Aqua-puls har gitt meg livskvaliteten tilbake og troen på at jeg kan klare det meste her i livet. Men det er viktig å være tålmodig og ikke gi seg. Jeg springer nå ned trappene og er sterk og har god pust. Det kommer ikke av seg selv og jeg trener fortsatt 2 ganger pr uke. Jeg klarer masse i vann og er helt klar på at min fysikk aldri hadde vært det den er i dag uten Aqua-puls.

Med vennlig hilsen en aktiv aqua-pulser: Ann-Sofie Lund

 , , , , , ,
  3. august 2016

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie