Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

En magisk reise med Yoga, Gongbad og Meditativ konsert med Circles of Sound

Omfavn livet! -En magisk reise med Yoga, Gongbad og Meditativ konsert med Circles of Sound.

Vi starter oppvarmingen til Tromsø Yogafestival i November.
Onsdag 22. juni kommer Circles of Sound til Tromsø. Du er hjertelig velkommen til en magisk reise med gong, didgeridoo, vokal, fløyte, harpe, syngeboller mm. Det blir en kraftfull og unik opplevelse med yoga, gongbad og meditativ musikk.

Tid: onsdag 22. juni 19:00
Sted: St-Elisabeth / de 3 nonner
Pris: Kr 450,- (inkl. avgift til Bilettservice)

billetter_knapp
NB!:  Ta med yogamatte og pledd, eventuelt en meditasjonspute.
Begrenset antall plasser.

embracelifegong

Litt om:
Gongen regnes som et hellig instrument som innehar alle universets vibrasjoner. Gongen kan virke helende, transformerende og avspennende, og kan gi en opplevelse av å være i en tidløs tilstand. De lager lyder de aller fleste ikke har hørt maken til.

Vi starter kvelden med en yoga for å myke opp kroppen, øke tilstedeværelsen og åpne opp. Deretter opplever du Grethe og Frans transformerende reise i lydens vibrasjoner. Det blir avspenning, gongbad og mediativ konsert.

«CIRCLE OF SOUND» består av Grethe Torrisen og Frans Hamer. Grethe er kundaliniyogalærer, yogaterapeut, instruktør i medisinsk yoga og mange års erfaring innen klassisk yoga. Hun bruker gong i sine yogaklasser og har i flere år holdt jevnlige gongbad og gongkonserter i Emanuel Vigelands museum i Oslo blandt annet. Hun har gått i lære hos noen av nåtidens største gongmestre som Mehtab Benton og Don Conreaux. Frans Hamer er musiker og yogalærer fra Nederland. Han jobber som lydterapeut i helsevesenet i Nederland og gir mediative lydreiser nasjonalt og internasjonalt. Han spiller en rekke instrumenter som fløyte, harpe, didgeridoo, syngeboller og gitar. De brenner begge for lydens og vibrasjonens helende kraft og vil gjennom musikken bringe mennesker på en reise i dypere lag av seg selv, en reise som kan gi fred i kropp og sinn, ny inspirasjon og kraft. Vi har kalt konserten for Omfavn livet – å omfavne livet i alle dets dimensjoner!
NB! Ta med yogamatte og pledd, eventuelt en meditasjonspute.
Begrenset antall plasser.
Pris kr 450,-  (inkl. avgift til Bilettservice)

billetter_knapp

 

 , , ,
  1. juni 2016

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie