Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Helsehjørnet: om jording

Kjetil Nilsen i Livsenergi as om jording og dets tilførsel av antioksidanter!

jording_livsenergi

Inflammasjon/betennelse, er en viktig del av immunforsvaret vårt. Betennelser skaper frie radikaler for blant annet å bekjempe virus og bakterier, og for reparasjon av fysiske skader. Disse frie radikalene mangler et elektron i sitt ytterste atom skall. De er derfor hele tiden på jakt etter å fylle opp dette skallet med et elektron for å komme i balanse. Dersom de ikke får nok elektroner tilført vil de lete etter elektroner hos molekyler i friske celler, og det settes igang en farlig kjedereaksjon som gjør skade på cellene og fører til sykdom.  Kroniske betennelser er en stor pådriver for flere av våre livsstilssykdommer slik som hjerte- og karsykdom,leddplager, tarmlidelser, nedsatt immunforsvar, astma, høyt blodtrykk, Alzheimer og enkelte typer kreft.

Ny forskning viser at nordmenn har rundt 40 ganger flere miljøgifter i kroppen i dag enn for 60 år siden. Sprøytemidler, tungmetaller, surt drikkevann, transfett, stråling fra mobiltelefoner, WI-FI og elektromagnetisk stråling fra apparater som går på strøm samt fra strømledninger øker mengden frie radikaler drastisk og dermed også sjansen for å utvikle sykdom. For at kroppen skal klare og nøytralisere disse frie radikalene trenger den store mengder med antioksidanter som er molekyler som har «elektroner å avse». Mange sliter med å få nok antioksidanter fra kosten, men det finnes en løsning, og den er rett under føttene våre!

Jorden har et megastort, utømmelig lager av elektroner som vil hjelpe oss å balansere ut disse frie radikalene så de ikke lenger angriper friske celler i kroppen vår. Jorden er med andre ord verdens beste antioksidant og DEN ER GRATIS! Regelmessig jording gir derfor store helsegevinster. Effekten av jording på inflammasjon (betennelse) og smerte ble tydelig demonstrert i en serie av studier som ble utført med termografi i 2004 og 2005. Termografi er en metode for å avlese temperatur på en overflate. Dette gjøres med et såkalt IR-kamera, eller termokamera som er sensitivt for infrarød stråling.

(Kilde: Wikipedia). I en studie med bruk av regelmessig jording på pasienter med ulike sykdommer utført av William Amalu, sjef for Det Internasjonale Akademiet for Klinisk Termografi, opplevde 80% av pasientene stor smertelindring, bedre helse og i noen tilfeller forsvant symptomene fullstendig. (Kilde: boken Earthing).
Lance Armstrong og hans team brukte soveposer som var jordet da de var med i Tour de France og opplevde at de restituerte seg raskere og leget småskader mye fortere enn normalt.

En rekke vitenskapelige studier er gjort og viser følgende effekter av jording:
(http://www.groundology.co.uk/scientific-research ).

•Dempe/fjerne betennelse, noe som gir healing og forbedrer eller eliminerer symptomer på mange betennelse-relaterte lidelser.
•Reduserer eller eliminerer kroniske smerter.
•Forbedrer søvn.
•Øker energi.
•Senker stress og fremmer ro i kroppen ved å moderere nervesystem aktiviteten og stress hormon.
•Tynner blodet og bedrer blodtrykk og sirkulasjon.
•Lindrer muskelspenninger.
•Reduserer hormonelle og menstrual symptomer
•Forbedrer effektiviteten av de kardiovaskulære, respiratoriske, sirkulasjons og nerve systemene i kroppen.
•Reduserer eller eliminerer jetlag.
•Beskytter kroppen mot potensielt helse-urovekkende miljømessige elektromagnetiske felt (EMFs).
•Man gjenvinner seg raskere etter intens atletisk aktivitet.

Se den utrolige forandringen av kvaliteten på blodet til personer ble jordet i kun 45 minutter!

https://www.youtube.com/watch?v=qBbwAAmj7Ts (varighet 1 min og 26 sek)

I det moderne samfunn er det få som går barfot og få som er i regelmessig kontakt (hudkontakt) med Jorden. Vi bruker sko med gummi eller plastsåler og bor i hus som stopper flyten av gratis elektroner fra Jorden.  Gummi, plast og asfalt leder ikke elektronene videre . Denne naturlige energi kilden er helt avskåret for mange mennesker på grunn av vårt levesett. Hva skjer med en lyspære med dårlig kontakt? Lyspæren begynner å blinke og skinner svakere eller den slutter å virke. Det er viktig å huske at kroppen er elektrisk og hver celle er som et lite batteri. Har du riktig elektrisk potensial i cellemembranen fungerer cellen optimalt. Har du riktig spenning i alle «batteriene» i kroppen er du frisk. Problemer oppstår i celler og organer når den elektriske spenningen i cellemembranen blir for lav.  Ved synkende spenning oppstår smerte, betennelse, infeksjon, sopp og ved endret polaritet, kreft (i verste tilfall).

Kroppen er en god elektrisk leder. Mange eksperimenter har vist at effektene er nesten umiddelbare og står man på bakken eller har elektroder under føttene kan man noen ganger få en litt “kriblende” følelse ettersom mikrostrømmene (elektronene beveger seg oppover). Det tar mellom 20-40 minutter før mikrostrømmene begynner å redusere betennelser.
Elektronstrømmene tiltrekkes antagelig stedene som er betente fordi det der finnes molekyler med motsatt landing («motpoler» tiltrekker hverandre). Når det ikke lenger er høy forekomst av frie radikaler i området reduseres tiltrekningen og mikrostrømmene kan gå til andre områder i kroppen som trenger dem. Dette er den mest utbredte teorien som forklarer hvordan jording kan ha så rask og umiddelbar effekt. Når en person er i direkte kontakt med jord og kroppens elektriske potensial kommer i balanse vil jordpotensialet som oppstår gi en stabiliserende og «avstressende» reaksjon i hele kroppen som påvirker det autonome nervesystemet, muskler, hud og hjernebølger.

Da klimatiske og praktiske forhold kan gjøre det vanskelig å jorde seg finnes det heldigvis flere hjelpemidler som nå gjør det mulig å jorde seg innendørs året rundt. En av de mest effektive er å sove på en seng som er jordet. (les mer på http://deltabed.no/). Livsenergi AS tilbyr diverse jordingsprodukter av høy kvalitet som gjør det enkelt for alle å være jordet hver eneste dag.

Den kjente kardiolog Dr. Stephen T. Sinatra sier dette om Jording:
«Jeg betrakter Jording som det største helse gjennombruddet i alle mine år i medisinsk praksis. Regelmessig jording gjenoppretter kroppens naturlige elektriske tilstand,beroliger nervesystemet, reduserer betennelse, og forbedrer blodsirkulasjonen. Ingen pille på jorden kan gjøre hva moder jord gjør!»

Referanse:
Heia
Før var jeg veldig plaget med stive og vonde muskler, og jeg gikk ofte til behandling for dette.Etter jeg kjøpte jordingslaken har jeg svært sjelden vondt, forskjellen er helt enorm! Søvnen min har også blitt mye bedre. Samlet sett har jordingslakenet gitt meg bedre livskvalitet på flere områder

Cecilie Haugland, organisasjonsmedarbeider

logo_livsenergi2.jpg

Livsenergi AS/v Kjetil Nilsen
Tlf 95147273
E-mail post@livsenergi.no
www.livsenergi.no

 , , ,
  10. mai 2016

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie