Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Hold disputasmiddagen hos oss – vi hjelper deg gjerne

St Elisabeth i Troms
Foto: Ingun A. Mæhlum

Hvis du er doktorgradskandidat og nærmer deg disputasen og disputasmiddagen, da har du mye å tenke på. Veldig mye! Vi på St-Elisabeth vil gjøre det litt enklere for deg, og tar gjerne hånd om middagen.

Lokale

Hva med å holde disputasmiddagen din i vårt fineste lokale «De tre nonner», på toppen av vårt historiske bygg. Der har dere utsikt alle veier, og kan skue hele byen og hurtigruteleia under dere. Der er det også en liten veranda når man trenger å trekke frisk luft. Kom innom, så viser vi rundt. Eller les om alle våre selskapslokaler til leie.

Meny

Disputasmiddager kan være en godt regissert treretters med full oppdekking, eller lett og uformelt med for eksempel tapas, det velger man helt selv, der står man fritt. Og hos oss kan du velge alle varianter, fra at vi bare stiller med lokale og dere selv tar med maten, til at vi også dekker på og ordner med mat fra vår meny. Les også om våre tilleggstjenester som i enda større grad gjør arrangementet lettere for deg. Vi kan både dekke på, servere og rydde opp etterpå.

Hotellrom

Vi har også gode hotellrom hvis det er tilreisende som trenger det. Eller kanskje den nye doktoren unner seg selv å kunne gå rett fra festen og i seng?

Ta kontakt, så har du plutselig en ting mindre og tenke på. Vi har stor forståelse for at du har en travel tid, og vil gjerne hjelpe deg.

  • Mer informasjon om Disputas finner du her!

 ,
  11. oktober 2017

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie