Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Konfirmasjon – et sikkert vårtegn i Tromsø

Våren er tid for konfirmasjoner i Tromsø. Nå kan det være lurt å tenke på lokaler til ditt barns konfirmasjon neste år. Vi har tre flotte lokaler til leie!

Konfirmasjon i Norge har gått fra å være en påbudt inngang til ”de voksnes rekker”, via familiefesten hvor konfirmanten selv var gjest og svinesteik sto på menyen, til i dag hvor mange konfirmanter selv har regien på alt fra fargetema på pynten til gjester og menyen som nå, i takt med tiden, ofte er tapas.

Vi vet at uansett hvordan dere velger å gjøre det så er det mange brikker som skal falle på plass for denne store dagen. Og en av de viktigste er å være tidlig ute med å bestille et egnet lokale.

På St-Elisabeth har vi selskapslokaler for både små og store selskaper. Og hos oss kan du enten bestille full oppdekking med mat og servering, eller dere kan ta med egen mat og ta hånd om det praktiske selv. Vi rigger da lokalet og dekker på bestikk, glass og tallerken, mens dere tar med egne servietter, lys blomster og annet.

Vår staselige bygning litt i utkanten av sentrum har mye historie i veggene, og de fleste tromsøværinger født før 1991 kom til verden på dette huset som nå er bygget om til Hotell og Helsehus. Helt på toppen av bygningen ligger selskapslokalet «De 3 nonner» med panoramautsikt over store deler av byen og landet rundt. Her er det plass til 100 gjester. Trenger du litt mindre plass kan vi tilby Barsel for 30 personer, og Operasjonsstua for 60 personer.

Her kan du lese mer om våre lokaler og priser for dine behov.

-Ta kontakt med oss når du har fått dato for neste års konfirmasjon, så finner vi ut av dette sammen. Tenk så godt å kunne hake ut ved punktet ”Finne lokale”.

 , , , ,
  18. mai 2017

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie