Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Sommeravslutninger – på St-Elisabeth

Sommeren står endelig for døren, og denne uken skal vi kunne kjenne varmen her i Tromsø også. Nå er det tid for å gå ned i omdreininger og la både humla og timeplaner suse. Men først er det kanskje noen sommeravslutninger som skal ”avsegstyres”. Og kanskje er det du som har fått i oppdrag å finne tid og sted for laget, foreningen eller vennegjengen i år.

Her på St-Elisabeth har vi ulike typer selskapslokaler til årets sommeravslutninger, med profesjonelt kjøkken til deres disposisjon. Dere kan også fritt velge om vi skal ordne med mat og servering, eller om dere ordner dette selv. Vår gode tapas er etter hvert viden kjent og vi lager den gjerne for dere.

Vi har også basseng som egner seg veldig godt for avslutninger for barn i alle aldre. Bassenget kan leies på timesbasis og vår catering kan bestilles i tillegg.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og så finner vi sammen ut hva som er best for din avslutningsfest. Vi har lokaler for opp mot 100 stykker med en utsikt over by og omegn nesten ingen andre kan tilby.

På St-Elisabeth liker vil vi at folk trives og kjenner seg vel, da først har vi gjort jobben vår. Velkommen til et historisk bygg som ønsker å gi deg gode opplevelser med på veien.

Langåpent basseng

 , ,
  6. juni 2017

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie