Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Ukens helsemedarbeider på St-Elisabeth

Ukens helsemedarbeider er Kjetil Nilsen fra Livsenergi as

Livsenergi Kjetil NilsenKjetil Nilsen har stor interesse for helhetlig helse noe Livsenergi AS er et resultat av.

Han har en variert bakgrunn og har utdannelse/kurs innen økonomi/administrasjon, coaching og helse. Han har tidligere vært med på å starte opp og drifte flere vellykkete bedrifter.

Etter å ha slitt med astma, allergi, skoliose ( skjev ryggrad) i over 30 år samt nedslitt brusk og leddsmerter i over 10 år, var motivasjonen stor for å finne en årsaksrettet, naturlig og medikamentfri løsning. Dette førte til «en reise» bestående av tusenvis av timer med egen research, deltagelse på en rekke kurs og foredrag samt utprøving og testing av ulike typer kosthold, kosttilskudd samt ulike energimedisinske behandlinger.

Resultatet ble store forbedringer i helsen og førte til mer energi og bortfall av allergi, luftveisplager,leddsmerter samt kutt av all medisinbruk.

Et brennende ønske om å hjelpe andre som sliter med helsen førte til et samarbeid med Uno Vita AS, senter for integrert medisin. Høsten 2014 ble Livsenergi AS etablert med tilholdssted på St-Elisabeth.

Konseptet

Konseptet vårt er basert på følgende forutsetning: Din helse er 100 % avhengig av dine elektriske egenskaper.Vi tenker ikke på det, men røntgen, MR, EKG, EEG osv. måler alle elektromagnetisk aktivitet i kroppen.Slutter det å gå strøm i kroppen din er du død. Hver celle i kroppen er som et lite batteri og problemer oppstår i celler og organer når den elektriske spenningen i cellemembranen blir for lav. Smerter, infeksjoner, betennelser, sopp, lav energi og i verste fall kreft, er alle et resultat av for lav spenning. Når en celle har riktig spenning vil den ha nok energi til å reparere seg selv og danne nye celler.

Behandlinger som ikke bidrar til å bedre spenningen i cellene virker dårlig og er etter vår mening den viktigste årsaken til at mange som har prøvd «alt» ikke blir bedre.

 

Livsenergi AS bruker ny og revolusjonerende teknologi som gjør det mulig å måle det elektriske felt i kroppens organer samt nivåer av mineraler, spormineraler og tungmetaller i kroppens vev. Over 400 leger og behandlere bruker GDV Bio-Well teknologien daglig.

 

Vi benytter mikrostrøm- og pulserende magnetfeltterapi som er meget godt dokumentert, effektivt, tilfører elektroner og påvirker dermed direkte spenningen i cellene. Behandlingene virker smertestillende, demper inflammasjoner, øker blodsirkulasjon, øker energiomsetningen, reduserer hevelser og ødem, øker næringsopptaket og gjør at sår og benbrudd gror mye raskere.Ved å kombinere slik behandling med optimal kost, reduksjon av stress, trening, rent alkalisk vann og gode kosttilskudd kan mange problemer løses som konvensjonell medisinsk behandling ikke har effektive midler mot.

 

Livsenergi AS tilbyr også ulike kosttilskudd, behandlingsapparater, strålingsbeskyttelse og helsesenger som fjerner elektriske/magnetiske felter samt tester for melk- og gluten intoleranse, fettsyrebalanse med mer. Flere av våre produkter har vi 100 % fornøyd eller pengene tilbake garanti på.

Livsenergi AS/v Kjetil Nilsen
Tlf 95147273
E-mail post@livsenergi.no
www.livsenergi.no

 , ,
  3. oktober 2016

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie