Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Vi stiller med faste lokaler på kveldstid

Vi vet at det i Tromsø finnes et mylder av flotte lag og foreninger! At det ukentlig møtes gode folk i alle aldre for å drive med spennende aktiviteter av alle slag. Vi tror at mange av disse er på jakt etter faste lokaler for sine aktiviteter.

Derfor er vi veldig glade for å kunne tilby ledige faste lokaler som er meget egnet for å samle medlemmer til gode opplevelser på kveldstid. Våre lokaler er lyse og trivelige med god plass til at man selv kan møblere etter behov, og det følger av-utstyr og gratis trådløst internett med.

Ved faste avtaler gir vi gode fordelaktige priser, og hjelper til med markedsføring på våre nettsider. Etter ønske fra dere kan vi også stille med nytraktet kaffe og servering.

Fast følge

En av våre gode leietagere er Amway. Hver mandag mellom kl 19.30 og 21.30 samles den faste gjengen, og deres inviterte gjester, for å dele informasjon, få opplæring og motivasjon, alt for å bli dyktige forretningsdrivere. Her kan du lese mer om Amway.

Ståle Johnsen, som er Amways kontaktperson, sier at de er meget fornøyde med lokalet. – Det er alltid noen tilstede som kan ordne opp hvis det skulle være noe å ta tak i. De som jobber på St-Elisabeth er veldig serviceminded, forteller han.

– Også det tekniske utstyret fungerer som det skal, og vi har alt vi trenger. Og rett utenfor er det også avgiftsbelagt parkering med plass til oss alle, legger han til.

Bli med dere også

Ta kontakt med oss for å få på plass en hyggelig og gunstig avtale også for din klubb eller forening. Vi ser alltid fram til å få samarbeide med nye og spennende aktiviteter.

 , , ,
  8. september 2017

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie