Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Ammehjelp på St-Elisabeth

Å amme sitt barn er ikke like enkelt for alle, noe ‘I.A’ fikk smertelig erfare. Men, heldighvis er det hjelp å få! Hege Hind i Allmenn Helseterapi as tilbyr ammehjelp for mødrene som har behvov

Tok kontakt med Hege ved Allmenn Helseterapi etter anbefaling! Jeg fødte mitt første barn juli-16, jeg hadde såre brystvorter i 3 uker etter fødselen og fikk etterhvert brystbetennelse. Lille Maja fikk etterhvert vegring for brystet. Ammingen ble et mareritt…  jeg gruet meg hver gang jeg skulle legge barnet til brystet. Jeg hadde hatt kontakt med både helsestasjonen og ammepolikinikken uten at jeg opplevde å få «riktig» hjelp!

Jeg var på «nippen» til å gi opp ammingen, da jeg fikk anbefaling om å ta kontakt med Hege, hun kom på hjemmebesøk til meg!

Sugetaket var selvfølgelig helt feil, hun var heller ikke riktig plassert i forhold til brystknoppen, og jeg hadde heller ikke formet brystet helt riktig, Maja gapte heller ikke skikkelig opp ! Vi øvde gang på gang, for å få godt og riktig tak ! Etter kort tid fikk både jeg og Maja det til, og det var ikke smertefult å amme…helt utrulig, jeg kunne ikke tru at dette var sant…!

Jeg fikk også mange gode tips angående brystvegring, luftplager hos Maja, og hvordan jeg skulle få sårene på brystvortene til å gro og mange andre gode tips og råd!

Jeg fikk veldig god oppfølging med to hjemmebesøk og mange råd på mail! Jeg er evig takknemelig for den gode oppfølgingen jeg fikk av Hege!

Hadde det ikke vært for at jeg tok kontakt så hadde jeg gitt opp ammingen!

Tusen, tusen takk igjen Hege’
Hilsen I.A

  22. november 2016

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie