Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Blir det bryllup til neste år – er datoen bestemt?

«Først sa du nei, så sa du ja, så sa du kjæresten min». Brudemarsj fra Lødingen av Halvdan Sivertsen blir spilt i mange bryllup. Den er uten tvil med på å løfte bryllupsdagen og gjøre den minnerik for langt flere enn brudeparet.

På St-Elisabeth er vi av det romantiske slaget. Vi vil også gjerne være med og løfte bryllupsdagen slik at den blir uforglemmelig for både brudepar og gjester.

På toppen av hotellet vårt, høyt hevet over byen og med utsikt nesten alle veier, ligger det flotte selskapslokale ”De tre nonner”. Her kan opp mot 100 personer feire de to hedersgjestene i lyse fine lokaler. Der finner dere også en balkong i tilknytning hvor man kan lufte seg på varme dager. Vi har også lokaler til 30 og 60 personer.

Vi kan ordne med oppdekking, pynting, mat og opprydding etterpå. Eller vi tar bare det dere ikke har lyst eller mulighet til å ordne med selv. Ta kontakt med oss så ser vi helt uforpliktende på alternativene, og blir enige om hva vi skal bidra med til deres bryllup.

Her kan du lese deg opp litt før du ringer.

I romantikkens tegn slår vi også litt på stortromma!  Vi gir nemlig bort et trivelig og innbydende rom med litt ekstra til det paret som er først ute med å bestille selskapslokale til neste år. Kanskje blir det du og din kjære som blir de heldige denne gang. Vi venter spent på hvem det blir og håper vi får lov til å skrive litt om det her på siden vår.

Hvis noen av gjestene er tilreisende eller ønsker å bo i nærhet til festen, så har vi rom til dem også. Det kan de bestille her, til gode priser.

På St-Elisabeth ønsker vi å være der for byens befolkning også ved de store opplevelser i livet.

 , , , ,
  23. mai 2017

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie