Mellomveien 50, 9007 Tromsø       |       Tel: (+47) 777 56 200       |       st-elisabeth@entertromso.no       |                               Tel: (+47) 777 56 200   |   info@st-elisabeth.no

Trening etter kreft med AKTIVinstruktør

Trening med AKTIVinstruktør er et nytt tilbud fra Naprapatdoktoren på St- Elisabeth. Tilbudet er for de som har avsluttet kreftbehandlingen. Er du usikker på hvordan du kan og skal trene etter kreftbehandling? Mangler du motivasjon til å være i fysisk aktivitet? Da kan trening med AKTIVinstruktør hjelpe deg igang.

 

Vi tilbyr både:

1: Gruppetrening med AKTIVinstruktør

Når: Torsdager, fra 24.08 til 28.09, kl 1330-1430
Hvor: Actic St. Elisabeth (trenger ikke å være medlem)
Pris: 1350 kroner
Påmelding: send en mail med navn, adresse og telefonnummer til risten@naprapatdoktoren.no . Merk mailen med “Gruppetrening”.

 

2: En-til-en trening med AKTIVinstruktør

Når: Etter avtale
Hvor: Actic St. Elisabeth (trenger ikke å være medlem)
Pris: “Startpakke”: 1350 kroner (inkluderer blant annet treningsprogram og 2 økter), se nettside for flere priser.
Påmelding: send en mail med navn, adresse og telefonnummer til risten@naprapatdoktoren.no . Merk mailen med “En-til-en trening”.

 

Litt om kurset:

Trening etter kreft med AKTIVinstruktør er et nytt tilbud på St- Elisabeth, med start i midten av august 2017. Tilbudet er for de som har hatt kreft og har avsluttet behandling. Etter både sykdom og behandling kan det være vanskelig å komme i gang med trening, det kan også være mye usikkerhet tilknyttet dette. Trening kan bidra til å øke fysisk form og energinivå, minske bivirkninger etter behandling og i tillegg minske risikoen for livsstilssykdommer. Med en AKTIVinstruktør ved din side får du veiledning, råd og motivasjon til å yte ditt beste og nå dine mål. Du har valget mellom gruppetrening og trening alene med instruktør.

Trykk her for mer informasjon!

 

Velkommen!

Risten Anne Grønmo
AKTIVinstruktør og naprapat

 

 , , , , , , ,
  15. august 2017

HER FINNER DU OSS

VÅR ADRESSE

Mellomveien 50,
9007 Tromsø

E-POST OG TELEFON

KONTAKTER

E: st-elisabeth@entertromso.no
T: +47 777 56 200
F: +47 777 56 223

KLIKK PÅ LENKENE FOR

ST-ELISABETH

Om oss
Ansatte
Historie